مصاحبه با دبیر کمیته علمی یازدهمین همایش سیره علوی/ تجلیل از برگزیدگان

۱۳۹۹/۰۵/۲۷

عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان و دبیر کمیته علمی یازدهمین همایش سیره علوی لرستان، گفت: «تعداد ۱۶۳ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که ۹۳ مقاله، حائز رتبه علمی و شش مقاله به‌عنوان مقالات برتر برگزیده شدند».

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، در یازدهمین همایش ملی سیره علوی با رویکرد سلامت که 26 مردادماه 99 در محل سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، اظهار کرد: «برند همایش سیره علوی به نام لرستان رقم خورده است».

وی افزود: «همایش سیره علوی از سال ۸۷ در استان برگزار شده و اینک شاهد برگزاری یازدهمین دوره این همایش هستیم».

دبیر کمیته علمی یازدهمین همایش سیره علوی لرستان گفت: «همایش امسال با رویکرد سلامت در تیرماه ۹۸ استارت خورد و قرار بود بهمن‌ماه گذشته برگزار شود اما به دلیل شیوع ویروس منحوس کرونا به این ایام عیدغدیر موکول شد».

دکتر حاتمی کن کبود، بیان کرد: «تعداد ۱۶۳ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که ۹۳ مقاله حائز رتبه علمی تشخیص داده شدند و شش مقاله به‌عنوان برتر برگزیده شدند».

وی عنوان کرد: «برنامه داریم ۹۳ مقاله مذکور در سایت ISC قرارداده شود و شش مقاله برتر همایش سال گذشته و امسال در ژورنال‌های وزارت علوم و بهداشت منتشر شود».

دبیر کمیته علمی یازدهمین همایش سیره علوی لرستان بیان کرد: «هدف از برگزاری این همایش‌ آشنایی با روش و سیره امام علی (ع) است؛ در بحث عظمت کتاب این امام همام همین بس که جرداق مسیحی ۲۰۰ بار کتاب مقدس نهج‌البلاغه را مطالعه کرده است».

دکتر حاتمی کن کبود، یادآور شد: «ظرفیت توجه به سیره علوی در لرستان وجود دارد که این همایش را به‌صورت بین‌المللی برگزار کنیم؛ چراکه در دوره قبلی، مقالات زیادی از اهل سنت و کشورهای مختلف داشتیم و باید از فضای بین‌المللی استفاده شود».

گفتنی است در این همایش، تعداد پنج مقاله، قرائت و از نفرات برتر و برگزیده، تجلیل شد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، مدیریت گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه لرستان را نیز عهده دار است.

اسامی مقالات برتر:

1_ بررسی ابعاد سلامت جسم و روح و چگونگی بهتر زیستن در کلام امام علی (ع)، نویسندگان: علی غلامی فرد، حسین بیرانوند.

2_ مقایسه ابعاد امنیت غذایی آحاد جامعه با تکیه بر گروه های آسیب پذیر در سیره علوی با برخی از اسناد بین المللی، نویسندگان: صادق اسدالهی، قاسم متقی نیا.

3_ ماهیت مدارا در سیره تربیتی علوی، نویسنده: هاشم اندیشه.

4_ مؤلفه های سلامت معنوی از نگاه امام علی (ع)، نویسندگان: حجت اله رفتاری، فرحناز عیدی، ذبیح اله بهرامی.

5_ واکاوی ابعاد سلامت روانی (فردی و اجتماعی) در نهج البلاغه، نویسندگان: مجتبی گراوند، داریوش نظری، کیمیا چراغ زاده.

6_ پیشگیری از آسیب های روانی از منظر قرآن و نهج البلاغه، نویسندگان: حمید ستوده، محمد ابدالی.

مصاحبه با دکتر حاتمی کن کبود: خبرگزاری ایسنا لرستان.

۱۳۹۹/۰۵/۲۷ - ۰۰:۰۰