رتبه هفتم دانشگاه لرستان در فهرست سرآمدان علمی ایران

۱۳۹۹/۰۵/۱۵

دانشگاه لرستان با اعتبار علمی 894 ، رتبه هفتم فدراسیون سرآمدان علمی ایران وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد.

تعداد 43 دانشگاه و مرکز علمی، پژوهشی، تحقیقاتی کشور عضو فدراسیون سرآمدان علمی ایران هستند.

فدراسیون سرآمدن علمی ایران، تعداد 100 نفر از محققان کشور را در سال 99 به عنوان سرآمد علمی ایران انتخاب کرده است.

از دانشگاه لرستان، دکتر محسن عادلی (عضو هیئت علمی گروه شیمی) و دکتر علیرضا غیاثوند (عضو هیئت علمی گروه شیمی) در فهرست سرآمدان علمی کشور (سال 99) قرار گرفته اند.

براساس اعلام فدراسیون مذکور، رتبه دانشگاه لرستان در بین 43 دانشگاه و مرکز علمی، پژوهشی کشور، «رتبه هفتم» است.

اسامی 10 دانشگاه اول براساس رتبه بندی و شاخص های مدنظر فدراسیون سرآمدان علمی ایران (وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری):

1_ دانشگاه صنعتی شریف.

2_ دانشگاه تربیت مدرس.

3_ دانشگاه شهید بهشتی تهران.

4_ پژوهشگاه دانش های بنیادی.

5_ دانشگاه علوم پزشکی تهران.

6_ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی.

7_ دانشگاه لرستان.

8_ دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل.

9_ دانشگاه صنعتی اصفهان.

10_ دانشگاه تهران.

منبع خبر: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان.

دکتر علیرضا غیاثوند

دکتر محسن عادلی