نشست مشترک مدیریت سبز دانشگاه لرستان و دانشگاه رازی کرمانشاه

۱۳۹۹/۰۵/۰۲

با هدف تبادل تجربیات، نشست هم‌اندیشی مدیریت سبز دانشگاه‌های لرستان و رازی کرمانشاه برگزار شد.

دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان دکتر مسعود شاکرمی است و در دانشگاه رازی کرمانشاه نیز این مسئولیت برعهده دکتر هادی عبادی است.

این نشست در محل سالن جلسات شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دو طرف، به بیان گزارش عملکردهای کارهای انجام شده در دانشگاه‌های لرستان و رازی کرمانشاه در رابطه با ارتقای شاخص‌های «مدیریت سبز» پرداختند.

همچنین کارشناسان شرکت‌کننده در این نشست، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را در راستای ارتقای شاخص‌های مدیریت سبز بیان کردند.

دکتر مسعود شاکرمی، دبیر شورای راهبری مدیریت سبز دانشگاه لرستان در این رابطه گفت:«هدف از برگزاری اینگونه نشست‌ها و جلسات مشترک، به اشتراک گذاشتن تجربیات کاری همدیگر و تبادل دیدگاه در جهت افزایش همگرایی بین دانشگاه‌های منطقه پنج کشور برای تقویت مفهوم مدیریت سبز در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی است».

دکتر عبادی نیز تشکر به خاطر برگزاری این نشست، بر همکاری هرچه بیشتر دانشگاه‌های منطقه در زمینه‌های مختلف از جمله مدیریت سبز، تأکید کرد.

اصلاح الگوی مصرف و کاهش مصرف حامل‌های انرژی، مصرف بهینه انرژی، مدیریت پسماندها، ساختمان سبز، گسترش فضای سبز، آموزش‌های مدیریت سبز و صیانت از محیط زیست به دانشجویان، مهار آب‌های سطحی و ... از جمله موضوعات ذیل مدیریت سبز (دانشگاه سبز) است که در این نشست مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

۱۳۹۹/۰۵/۰۲ - ۰۰:۰۰