برگزاری اولین نشست کمیته علمی و پژوهشی ستاد کنگره ملی 6300 شهید سرافراز استان در دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۰۴/۳۱

اولین نشست کمیته علمی و پژوهشی ستاد کنگره ملی 6300 شهید سرافراز استان لرستان در سالن جلسات شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

ستاد کنگره ملی 6300 شهید سرافراز استان لرستان شامل 22 کمیته است و فعالیت این ستاد به ریاست دکتر سیدموسی خادمی، استاندار لرستان در چند روز گذشته شروع شده است.

با حکم استاندار لرستان، ریاست کمیته علمی و پژوهشی ستاد کنگره ملی 6300 شهید سرافراز استان لرستان را دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان برعهده دارد.

ترویج هرچه بیشتر فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه، زنده نگه داشتن یاد شهدا و تأکید بر ادامه راه و مسیر شهیدان از جمله اهداف برگزاری کنگره ملی 6300 شهید سرافراز استان لرستان است.

نشست کمیته علمی و پژوهشی ستاد کنگره ملی 6300 شهید سرافراز استان لرستان با مدیریت دکتر احمد احمدی خلجی، مدیر امور پژوهشی دانشگاه لرستان و با حضور اعضای کمیته مذکور از جمله حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان برگزار شد.

در این نشست، تبادل نظر اعضا در راستای برنامه ریزی هرچه بهتر و منسجم تر برای انجام هرچه کیفی تر فعالیت های کمیته علمی و پژوهشی صورت گرفت.

همچنین آقایان فرید (رئیس دبیرخانه کنگره ملی 6300 شهید سرافراز استان لرستان)، رضایی نژاد (مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان لرستان و دبیر کمیته علمی و پژوهشی ستاد کنگره)، دکتر نظری (مسئول سازمان بسیج اساتید استان)، سلیمانی (مدیر حمایت و پشتیبانی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان)، دکتر آزادبخت و دکتر گرایی در این نشست حضور داشتند و نقطه نظرات خود را مطرح کردند.

۱۳۹۹/۰۴/۳۱ - ۰۰:۰۰