نامگذاری دو مکان در دانشگاه لرستان به نام های سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و زنده یاد سیدابراهیم موسوی

۱۳۹۹/۰۴/۱۸

دو مکان در دانشگاه لرستان به نام های سردار رشید اسلام (شهید حاج قاسم سلیمانی) و نیکوکار لرستانی (زنده یاد سیدابراهیم موسوی) نامگذاری شدند.

با تصویب هیئت رئیسه دانشگاه لرستان و موافقت دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، ساختمان جدید آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه لرستان و مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، به نام سردار رشید ایران و جهان اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و کتابخانه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان نیز به نام خیّر و نیکوکار لرستانی، زنده یاد مهندس سیدابراهیم موسوی، نامگذاری شدند.

دی ماه 98، سردار رشید ایران و جهان اسلام، حاج قاسم سلیمانی، فرمانده دلاور سپاه قدس و همراهانش از جمله ابومهدی المهندس، در بغداد به دست ارتش تروریستی آمریکای جنایت کار به شهادت رسیدند.

زنده یاد مهندس سیدابراهیم موسوی نیز از جمله نیکوکاران استان لرستان بود که در اوایل دهه 80، یک ساختمان شخصی به دانشگاه لرستان، اهداء کرد.

وی در همان سال ها در سانحه سقوط هواپیمای مسافربری در رشته کوه های سفیدکوه خرم آباد، جان خود را از دست داد.

۱۳۹۹/۰۴/۱۸ - ۰۰:۰۰