اجرای طرح «نوای کرامت» توسط کانون های خیریه دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۰۴/۱۶

طرح «نوای کرامت» را کانون‌های خیریه دانشجویی دانشگاه لرستان، اجرا کردند.

طرح «نوای کرامت» با مشارکت کانون‌های خیریه دانشجویی «ستین» و «نوا» دانشگاه لرستان و با همیاری آستان مقدس حضرت معصومه (س)، بنیاد مهدویت استان لرستان و انجمن علمی شهرسازی دانشگاه لرستان با طبخ و توزیع 1000 پُرس غذای گرم همراه با توزیع بسته‌های فرهنگی در بین بخشی از نیازمندان شهر خرم‌آباد، اجرا شد.

این طرح، همزمان با فرارسیدن ایام مبارک دهه کرامت {میلاد باسعادت حضرت فاطمه‌ معصومه (س) و حضرت امام رضا (ع) } توسط اداره کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، مذهبی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، اجرا شد.

گفتنی است هر سال، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، تعدادی از دانشجویان را به سفر معنوی زیارت مشهد مقدس اعزام می‌کرد اما با توجه به شرایط ایجاد شده ناشی از شیوع بیماری کرونا (کووید 19)، این معاونت تصمیم گرفت بخشی از هزینه طرح زیارت دانشجویان را در راستای گسترش فرهنگ رضوی در سطح دانشجویان، به اقدام خداپسندانه کمک به نیازمندان اختصاص دهد.

۱۳۹۹/۰۴/۱۶ - ۰۰:۰۰