برگزاری جلسه شورای پژوهش دانشگاه لرستان/ آیین‌نامه مجلات علمی دانشگاه تدوین می‌شود

۱۳۹۹/۰۳/۲۰

جلسه شورای پژوهش دانشگاه لرستان به ریاست دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان برگزار شد.

این جلسه، صبح روز سه‌شنبه، 20 خردادماه در سالن جلسات شهیدمیربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در این جلسه گفت:«پژوهش‌ها و پایان‌نامه‌ها، بایستی بیش از پیش، مسئله‌محور و کاربردی در جهت رفع مشکلات و چالش‌های استان باشند».

دکتر عزیزی، تصریح کرد:« در دانشگاه لرستان اقدامات خوبی جهت تشویق اعضای هیئت علمی و دانشجویان برای افزایش پژوهش‌ها، تحقیقات و پایان‌نامه‌های تقاضامحور و کاربردی صورت گرفته است که باید این‌گونه اقدامات، تقویت شوند».

رئیس دانشگاه لرستان افزود:«تبادل تجربیات پژوهشی و تحقیقاتی مشترک در بین دانشگاه‌های منطقه پنج کشور، بایستی گسترش یابد».

در این جلسه که دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان نیز حضور داشت تصویب شد که یک کارگروه برای بررسی کمی و کیفی «گِرنت‌ها» (بودجه ویژه اعطایی به طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی) تشکیل شود.

همچنین مقرر شد برمبنای خردجمعی و استفاده از نقطه نظرات مختلف، آیین‌نامه مجلات علمی، پژوهشی دانشگاه لرستان تدوین شود.

۱۳۹۹/۰۳/۲۰ - ۰۰:۰۰