برنامه‌ راهبردی چشم‌انداز 5 ساله همکاری‌های علمی‌بین‌المللی دانشگاه لرستان تهیه می‌شود

۱۳۹۹/۰۳/۱۸

جلسه شورای راهبردی همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان به ریاست دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان برگزار شد.

این جلسه، صبح روز یکشنبه، 18 خردادماه در سالن جلسات شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد.

از جمله مباحث مهم این جلسه، بحث و تبادل نظر درباره تهیه برنامه چشم‌انداز 5 ساله همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان بود.

اعضای جلسه، دیدگاه‌ها و نقطه‌نظرات خود را در این رابطه بیان کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مدیر گروه همکاری‌های علمی‌بین‌المللی دانشگاه لرستان نیز گزارشی از فعالیت های بین المللی و از جمله وضعیت فعلی دانشجویان بین الملل و ثبت نامی های جدید دانشجویان غیرایرانی دانشگاه لرستان ارائه کرد.

با تلاش‌های صورت گرفته توسط تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، در حال حاضر، تعداد 203 دانشجوی غیرایرانی در دانشگاه لرستان ثبت نام کرده‌اند.

رویکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، تقویت دیپلماسی‌ علمی بین‌المللی است.

دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان در این جلسه بر ارتقای هرچه کیفی‌تر شاخص‌های بین‌المللی دانشگاه لرستان تأکید کرد.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان، دکتر حجت‌اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی‌اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیر حراست دانشگاه نیز در این جلسه حضور داشتند و دیدگاه‌های خود را در راستای تلاش هرچه بیشتر برای تقویت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه لرستان بیان کردند.

گفتنی است به علت افزایش تعداد دانشجویان غیرایرانی دانشگاه لرستان که یک موفقیت کاری در زمینه تقویت دیپلماسی‌علمی بین‌المللی محسوب می‌شود ایجاد دفتر کنسولی ویژه امورات دانشجویان غیرایرانی دانشگاه لرستان در حال پیگیری و موافقت نهایی است.

همچنین تصویب شد اجرای هرگونه تفاهم نامه علمی با دانشگاه‌های خارجی با مشارکت اعضای هیئت علمی صورت گرفته و هرگونه فعالیت علمی بین‌المللی برای اعضای هیئت علمی، در ترفیع و ارتقای ایشان، اثرگذار باشد.

۱۳۹۹/۰۳/۱۸ - ۰۰:۰۰