پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت سالروز رحلت جانسوز رهبر کبیر انقلاب اسلامی و سالروز قیام 15 خرداد

۱۳۹۹/۰۳/۱۳

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در پیامی، فرارسیدن ایام 14 و 15 خردادماه را تسلیت گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه لرستان:

بسم الله الرحمن الرحیم

فرارسیدن 14 خردادماه، سالروز عروج ملکوتی رهبر کبیر انقلاب اسلامی، بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی و بزرگ مرد تاریخ، حضرت امام خمینی (ره) را به ملت حماسه ساز ایران اسلامی و همه مسلمانان و آزادیخواهان جهان، تسلیت عرض می‌نمایم.

همچنین، یاد و خاطره شهدای حماسه 15 خردادماه 42 را گرامی می‌دارم؛ بی شک، قیام اثرگذار 15 خردادماه سال 42 که به رهبری امام خمینی (ره) تحقق یافت زمینه‌ساز وقوع انقلاب اسلامی ایران در سال 57 شد.

با رهبری شجاعانه و مدبرانه حضرت امام (ره) و حضور ملت ولایتمدار و دینمدار ایران اسلامی، نظام طاغوت و ستم شاهی وابسته به نظام سلطه، سرنگون شد و نظام مردم‌سالاری دینی (جمهوری اسلامی) استقرار یافت.

نقش دانشگاهیان کشور نیز همواره در عرصه‌های گوناگون انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس و عرصه های علمی، تحقیقاتی و پژوهشی، یک نقش اثرگذار و برجسته بوده است.

بی تردید، امروز نیز با رهبری عالمانه و شجاعانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ایران اسلامی در وضعیت اقتدار، سربلندی و سرافرازی جهانی است و حرکت خود را در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی در جهان، سرعت بخشیده است.

رسالت همه ماست که همیشه یاد و خاطره امام عظیم‌الشأن‌(ره) و شهیدان از جمله شهدای قیام اثرگذار 15 خرداد را گرامی بداریم.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA