پیام گرامیداشت سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر

۱۳۹۹/۰۳/۰۳

فرا رسیدن سالروز حماسه بزرگ، ماندگار و غرورآفرین آزادسازی خرمشهر در سوم خردادماه ۱۳۶۱ به دست رزمندگان دلاور و غیور میهن اسلامی را به ملت شجاع و همیشه در صحنه ایران، شادباش می گوییم.

حفظ تمامیت ارضی کشور و دفاع مقتدرانه در برابر هرگونه تجاوز دشمن، نتیجه ایمان، وحدت، ایثار، شهادت، شجاعت و درایت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تحت هدایت و راهبری ولایت مطلقه فقیه بوده است.

امنیت، استقلال و اقتدار امروز ایران اسلامی، بی شک مرهون جانفشانی ها و فداکاری شهیدان والامقام و مجاهدت های ایثارگران، جانبازان، آزادگان و بسیج ملت شجاع ایران در دوران دفاع مقدس است که با کوشش های جانانه خود، اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک میهن اسلامی به اشغال دشمنان درآید.

راه اصلی حفظ اقتدار و تمامیت ارضی کشور، تقویت فرهنگ ایثار و شهادت بر مبنای آموزه ها و تعالیم دینی و انتقال این فرهنگ ناب اسلامی به نسل های جوان به ویژه دانشجویان عزیز است.

همواره باید خانواده های معظم شهدا و جانبازان را تکریم نماییم زیرا ثبات و امنیت امروزی ما مرهون مجاهدت های فداکارانه شهیدان والامقام است.

سوم خرداد، روز مقاومت، ایثار و پیروزی بر ملت همیشه سرافراز ایران مبارک باد.

روابط عمومی دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۰۳/۰۳ - ۰۰:۰۰