اجلاس مجازی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور

۱۳۹۹/۰۲/۳۱

پنجاه و سومین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور به صورت مجازی، برگزار شد.

صبح روز چهارشنبه، 31 اردیبهشت ماه، پنجاه و سومین اجلاس معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور دکتر عبدالرضا باقری، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم برگزار شد.

دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و دبیر معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه های منطقه پنج کشور نیز به عنوان نماینده معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج کشور در این نشست مجازی شرکت و دیدگاه ها و نقطه نظرات خود را بیان کرد.

دکتر باقری، قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از این موضوع سخن گفت که دانشگاه های کشور باید بیش از پیش در مسیر جامعه محوری و کارآفرینی باشند.

دکتر باقری بر تقویت و تجهیز هرچه بیشتر آزمایشگاه های دانشگاه های کشور تأکید کرد.

دکتر باقری گفت:«تا جایی که می شود باید پایان نامه های مختلف دانشجویی را به سوی پایان نامه های تقاضامحور و جامعه محور سوق داده و کیفیت پایان نامه ها را ارتقاء داد».

در این نشست مجازی، دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان و دبیر معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه های منطقه پنج کشور نیز درباره موضوعات ذیل، نقطه نظرات را به عنوان نماینده معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه های منطقه پنج کشور، مطرح کرد:

_  روزآمدسازی پرتال نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری.

_ هماهنگی میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در اعتبارسنجی مجلات.

_ نظارت بر شرکت های ارائه دهنده خدمات نرم افزاری به دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و آموزشی.

_ ممانعت از انجام فعالیت های فناورانه موازی بین دانشگاه ها، پارک های علم و فناوری و بنیاد نخبگان.

_ تخصیص بودجه برای انجام پروژه های ملی در منطقه پنج کشور.

_ راه اندازی آزمایشگاه مرکزی محاسبات سنگین درغرب و جنوب غربی کشور.

۱۳۹۹/۰۲/۳۱ - ۰۰:۰۰