جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان به ریاست دکتر عزیزی

۱۳۹۹/۰۲/۲۹

جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان به ریاست دکتر خسرو عزیزی، تشکیل شد.

دبیر شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان، دکتر مسعود شاکرمی است.

در جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان که ظهر روز دوشنبه، 29 اردیبهشت ماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان تشکیل شد، دکتر مسعود شاکرمی، گزارشی از برخی مهم ترین اقدامات انجام شده در دانشگاه لرستان در راستای اجرای شاخص های مدیریت سبز، بیان کرد.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان تأکید کرد:«مصوبات هر جلسه شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان بایستی به صورت دقیق اجرا شده و در جلسات بعدی، روند اجرای مصوبات جلسه قبلی، گزارش داده شود».

در این جلسه، برخی موضوعات ذیل، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت:

_ جلسات شورای راهبردی مدیریت سبز دانشگاه لرستان در یک تاریخ معین در ماه، تشکیل شوند.

_ خوشبختانه اقدامات اولیه خوبی در زمینه اجرای دفاع مجازی (ویدئوکنفرانس) برای پایان نامه های دانشجویی صورت گرفته است.

_ ضرورت حضور نماینده شورای صنفی دانشجویان در کمیته های مدیریت سبز دانشگاه لرستان.

_ تأکید بر اجرای کامل پایش منظم مصرف آب و انرژی در همه بخش های دانشگاه لرستان.

_ اجرای کامل طرح تفکیک زباله های تر، خشک و... در سطح خوابگاه های دانشجویی دانشگاه لرستان.

_ تهیه تقویم مدیریت سبز دانشگاه لرستان برمبنای تقویم منظم کاری سالانه.

_ طرح جامع دفع اصولی پسماندهای دانشگاه.

_ پیگیری هرچه بیشتر برای بهبود سیستم مصرف کاغذ.

۱۳۹۹/۰۲/۲۹ - ۰۰:۰۰