برگزاری نشست مجازی مدیران بین الملل دانشگاه های کشور با حضور وزیر علوم

۱۳۹۹/۰۲/۲۹

نشست مجازی مدیران بین الملل دانشگاه ها، مراکز آموزش عالی و مؤسسات پژوهش و فناوری کشور برگزار شد.

این نشست مجازی، صبح روز دوشنبه، 29 اردیبهشت ماه با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در این نشست مجازی، دکتر حاتمی کن کبود (مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه لرستان)، دکتر رشیدیان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان)، دکتر فلاحی اصل (معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان)، دکتر حسینی (معاون مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه لرستان) و دریکوند (گروه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه لرستان) حضور داشتند.

درباره موضوعات ذیل، بحث و تبادل نظر صورت گرفت:

توسعه تعاملات بین المللی علمی دانشگاه ها، تقویت دیپلماسی علمی بین المللی، تسهیل هرچه بیشتر آیین نامه ها و دستورالعمل های این حوزه، حضور بیشتر دانشگاه ها در مجامع علمی بین المللی، ارتقای شاخص های بین المللی دانشگاه ها، تدوین سند همکاری های علمی بین دانشگاهی بین المللی، افزایش مشارکت دانشگاه ها در زمینه گسترش همکاری بین شرکتهای ایرانی و خارجی، تسریع و تقویت تبادل تجربیات و انتقال دانش دانشگاه های داخل کشور با دانشگاه های سایر کشورها، تقویت برنامه راهبردی بین الملل دانشگاه ها، تقویت و توسعه تبادلات و تعاملات علمی مجازی بین المللی، تقویت ارتباطات بین المللی برای مقابله با تحریم های ظالمانه، تلاش برای برگزاری هرچه بیشتر دوره های مشترک بین دانشگاهی بین المللی و ...

۱۳۹۹/۰۲/۲۹ - ۰۰:۰۰