افتتاح کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان با حضور رئیس دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۰۲/۲۹

در راستای تکریم و توجه هرچه بیشتر به بازنشستگان دانشگاه لرستان، با حضور رئیس دانشگاه لرستان، کانون بازنشستگان این دانشگاه، افتتاح شد.

صبح دوشنبه، 29 اردیبهشت ماه، با حضور دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان و امیدعلی بیرانوند، مدیر امور اداری دانشگاه، کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان، افتتاح شد.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در این رابطه، گفت:«این کانون در راستای توجه هرچه بیشتر به مطالبات صنفی بازنشستگان دانشگاه لرستان و تکریم هرچه بیشتر بازنشستگان محترم دانشگاه، تشکیل شده است».

رئیس دانشگاه لرستان افزود:«با تشکیل کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان، ارتباط مستقیم بین بازنشستگان دانشگاه لرستان با تیم مدیریتی دانشگاه، تقویت شده و از نقطه نظرات بازنشستگان دانشگاه که سال ها تجربه کاری اندوخته اند برای بهبود هرچه کیفی تر امور استفاده خواهد شد؛ همچنین مطالبات و مشکلات بازنشستگان عزیز دانشگاه لرستان، به صورت منسجم تری، پیگیری خواهد شد و نتایج اثرگذاری در جهت افزایش سطح خدمات دهی به بازنشستگان دانشگاه خواهد داشت».

رئیس دانشگاه لرستان، تصریح کرد:«وقتی فردی، سال های زیادی از عمر خود را مشغول خدمت در یک سازمان بوده است نباید بعد از بازنشستگی، احساس کند فراموش شده است و تشکیل کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان در این راستاست».

دکتر محمد جعفری، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان نیز ایجاد کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان را گامی مهم در راستای هرچه نظام مندترکردن پیگیری مطالبات بازنشستگان دانشگاه دانست.

در این رابطه, حمیدرضا جمالی خرم آبادی, مسئول راه اندازی کانون بازنشستگان دانشگاه لرستان گفت:« مجموع تعداد بازنشستگان دانشگاه لرستان (از ابتدا تاکنون) 129 نفر است که شامل 24 عضو هیئت علمی و 105 عضو غیرهیئت علمی می شود».

۱۳۹۹/۰۲/۲۹ - ۰۰:۰۰