تقدیر رئیس دانشگاه لرستان از نیروهای روابط عمومی دانشگاه لرستان همزمان با اولین روز از هفته روابط عمومی

۱۳۹۹/۰۲/۲۷

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در اولین روز از هفته روابط عمومی (روابط عمومی و علم) از مدیر و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه لرستان تقدیر کرد.

صبح شنبه، 27 اردیبهشت ماه، همزمان با اولین روز از هفته روابط عمومی، در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان، با اهداء لوح تقدیر و هدایایی از مدیر و کارشناسان روابط عمومی دانشگاه لرستان تقدیر شد.

دکتر خسرو عزیزی در این رابطه گفت:«هفته روابط عمومی را به همه تلاشگران حوزه اطلاع رسانی در روابط عمومی، تبریک می گویم».

دکتر عزیزی تشریح کرد:«روابط عمومی دانشگاه لرستان یکی از فعالترین و به روزترین روابط عمومی های دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج کشور است و به نوبه خودم از فعالیت همه همکاران این حوزه، تشکر و قدردانی می کنم».

گفتنی است اولین روز از هفته روابط عمومی تحت عنوان «روابط عمومی و علم» نامگذاری شده است.

۱۳۹۹/۰۲/۲۷ - ۰۰:۰۰