طرح پژوهشی عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان در فهرست طرح های منتخب برنامه پژوهشی مشترک ایران و فرانسه (جندی شاپور)

۱۳۹۹/۰۲/۰۸

طرح پژوهشی عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، عنوان طرح منتخب برنامه پژوهشی مشترک ایران و فرانسه (جندی شاپور) را کسب کرد.

دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، گفت:«برنامه پژوهشی مشترک ایران و فرانسه (جندی شاپور) از سال 1383 توسط مرکز مطالعات و همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با مشارکت بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه در ایران (SCAC) و با هدف ارتقاء و گسترش همکاری های پژوهشی و فنی پیشرفته بین پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه، شروع به کار کرده است».

وی از انتخاب طرح پژوهشی دکتر مسعود رحمتی، دانشیار گروه تربیت بدنی با عنوان: «بررسی اثرات بیولوژیک تمرین تحریک الکتریکی عصبی _ عضلانی بر شکل پذیری عضله اسکلتی و مغز: نقش سلول های بنیادی عضلانی و عصبی» با همکاری پژوهشگر فرانسوی به عنوان طرح منتخب جندی شاپور خبر داد و کسب این موفقیت را به دکتر رحمتی و دانشگاهیان دانشگاه لرستان، شادباش گفت.

دکتر محمد فیضیان با اشاره به تأکید برنامه راهبردی دانشگاه لرستان بر توسعه تعاملات بین المللی در قالب تفاهم نامه های مشترک با دانشگاه های بین المللی و انجام طرح های پژوهشی مشترک از آمادگی این معاونت برای تسهیل امور و ارائه خدمات به پژوهشگران در این حوزه ها خبر داد.

گفتنی است برنامه پژوهشی مشترک ایران و فرانسه (جندی شاپور) شامل پروژه های مشترک پژوهشی گروه های ایرانی و فرانسوی در تمای زمینه ها، به ویژه علوم انسانی و اجتماعی (حقوق، اقتصاد و مدیریت)، علوم پزشکی، علوم پایه، علوم محیط زیست و زیست شناسی است.

مرکز در انتخاب پروژه های برنامه جندی شاپور برای موارد ذیل، اولویت قائل است:

1_ پروژه هایی که همراه ب آموزش در سطح دکتری یا پسا دکتری باشند.

2_ پروژه هایی که موجب همکاری چند آزمایشگاه یا مؤسسه مختلف ایرانی و فرانسوی شوند.

3_ پروژه هایی که باعث ایجاد توسعه، به ویژه توسعه اجتماعی _ اقتصادی شوند.

برای مشاهده جدول طرح های منتخب، بر روی فایل پیوست کلیک نمایید:

۱۳۹۹/۰۲/۰۸ - ۰۰:۰۰