اخبار

رئیس دانشگاه لرستان در نشست اینترنتی کرونا و مواجهه فناورانه نظام آموزش عالی ایران: دوران پسا کرونا دوران تقویت آموزش ترکیبی خواهد بود

۱۳۹۹/۰۲/۰۴


دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در نشست اینترنتی کرونا و مواجهه فناورانه آموزش عالی ایران، شرکت کرد.

صبح روز پنجشنبه، 4 اردیبهشت ماه، نشست اینترنتی کرونا و مواجهه فناورانه آموزش عالی ایران در پرتو توانمندی‌های یادگیری و یاددهی الکترونیکی از دیدگاه سه گانه مسئله، تصمیم و عملیات، با حضور دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان و برخی مدیران آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه‌های کشور به صورت اینترنتی و قابلیت پخش همزمان در اینترنت، برگزار شد.

رئیس دانشگاه لرستان در این نشست گفت:«خوشبختانه در دانشگاه لرستان به سرعت امکانات آموزش الکترونیکی فراهم شد و تا پایان فروردین‌ماه، 71 درصد از دانشجویان دانشگاه لرستان از کلاسهای آموزش الکترونیکی استفاده کرده‌اند تا روند تحصیل متوقف نشود».

دکتر عزیزی، توضیح داد:«29 درصد از دانشجویان دانشگاه لرستان نتوانستند از آموزش الکترونیکی استفاده کنند؛ زیرا برخی از آنها در برخی مناطق جغرافیایی در کشور زندگی می کنند که ممکن است سرعت و کیفیت اینترنت آن مناطق، به اندازه کافی برای استفاده از کلاس‌های مجازی مناسب نباشد یا برخی دانشجویان، مشکلات دیگری همچون مشکلات مالی برای تهیه لوازم کار دارند که ما هم اینگونه مشکلات را منعکس کرده ایم و پیگیر هستیم تا ان‌شاءالله با همکاری وزارت محترم ارتباطات، استفاده از اینترنت برای آموزش مجازی، رایگان شود».

وی افزود:«خوشبختانه 90 درصد از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان مباحث آموزشی و تدریس خود را از طریق بسترهای الکترونیکی انجام داده‌اند و رویکرد و تلاش ما این است که به ظرفیت کامل یعنی 100 درصد در این زمینه برسیم».

رئیس دانشگاه لرستان تشریح کرد:«یکی از مشکلات نظام دانشگاهی، روش برگزاری کلاس‌های عملی و کارگاهی در شرایط فعلی است که در این زمینه هم پیگیری‌ها برای رفع مشکلات ادامه دارد».

دکتر خسرو عزیزی، تصریح کرد:«ما باید در دوران پسا کرونا براساس تجربیاتی که الان کسب کرده‌ایم از روش آموزش ترکیبی یعنی ترکیب آموزش‌های حضوری و آموزش‌های الکترونیکی و غیرحضوری استفاده کنیم که می‌تواند یک راهکار موفق برای نظام آموزش عالی کشور محسوب شود».

دکتر عزیزی، بیان کرد:«در دوران پسا کرونا بایستی موضوع آموزش‌های از راه دور را در نظام آموزش عالی کشور، تقویت کرد».

گفتنی است در این نشست، برخی مدیران آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه‌های کشور نیز دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود را درباره اقدامات انجام شده در راستای آموزش الکترونیکی بیان کردند.

همچنین سایر علاقه‌مندانی که به صورت آنلاین در این نشست اینترنتی شرکت کردند دیدگاه‌های خود را درباره مشکلات و چالش‌های آموزش الکترونیکی در ایران و راهکارهای رفع مشکلات، بیان کردند.   



 


۱۳۹۹/۰۲/۰۴ - ۰۰:۰۰
۱۶۵۴ بازدید