نشست الکترونیکی تخصصی کرونا و مواجهه فناورانه آموزش عالی ایران در پرتو توانمندی‌‌های یادگیری و یاددهی الکترونیکی برگزار می‌شود

۱۳۹۹/۰۲/۰۳

نشست اینترنتی تخصصی کرونا و مواجهه فناورانه آموزش عالی ایران در پرتو توانمندی‌های یادگیری و یاددهی الکترونیکی برگزار می‌شود.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان نیز در این نشست، دیدگاه‌های خود را بیان خواهد کرد.

کرونا و مواجهه فناورانه از دیدگاه سه گانه مسئله، تصمیم و عملیات، مورد تحلیل قرار خواهد گرفت.

این نشست تخصصی با همکاری مشترک انجمن یادگیری الکترونیکی ایران و کارگروه آموزش عالی الکترونیکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ پنجشنبه، 4 اردیبهشت‌ماه از ساعت 9 تا 12 صبح از طریق نشانی اینترنتی به آدرس الکترونیکی:  http://iranian.ac.ir/yada برگزار می‌شود.

این برنامه به‌صورت ویدئو کنفرانسی (وبینار) و با امکان تعامل شرکت‌کنندگان رسمی برگزار می‌شود و به‌صورت رایگان و زنده نیز بر روی اینترنت پخش و قابل دریافت توسط همگان خواهد بود.

آدرس الکترونیکی دریافت زنده این نشست تخصصی توسط عموم: https://derak.live/stream/yada-corona

عناوین برنامه:

سرود ملی و تلاوت قرآن کریم (۵ دقیقه).

خیر مقدم و طرح موضوع توسط دکتر سید علی اکبر صفوی رئیس انجمن یادگیری الکترونیکی ایران (۱۰ دقیقه).

سخنرانی دکتر کامبیز بدیع، استاد پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات: سه گانه مسئله، تصمیم، و عملیات در مواجهه با بکارگیری فناوری (۱۵ دقیقه).

سخنرانی دکتر سید امید فاطمی، مدیر آموزش‌های الکترونیکی و مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه تهران: یادگیری الکترونیکی - یادگیری دانشجو محور و فعالیت محور (۱۵ دقیقه).

تصمیم و عملیات از زبان مدیران دانشگاه‌ها ( ۴۰ دقیقه):

دکتر اسلام ناظمی، مدیر آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه شهید بهشتی تهران.

دکتر پرهام مرادی، مدیر آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه کردستان.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان.

دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی.

دکتر بیژن عرب یزدی، رئیس موسسه آموزش عالی الکترونیکی ایرانیان.

گزارشی از عملکرد دانشگاههای وزارت بهداشت، توسط دکتر آیین محمدی، معاون زیرساخت دانشگاه علوم پزشکی مجازی (۱۰ دقیقه).

گزارشی از عملکرد دانشگاههای وزارت علوم توسط رئیس کارگروه اموزشهای الکترونیکی وزارت علوم (۱۵ دقیقه).

شروع میزگرد با ریاست دکتر رضایی و با حضور سخنرانان و نمایندگانی از اساتید و دانشجویان همراه با پرسش و پاسخ همه حضار (۶۰ دقیقه).

۱۳۹۹/۰۲/۰۳ - ۰۰:۰۰