کسب رتبه کیفی Q1 مجله پژوهش های ژنتیک گیاهی/ دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۰۱/۲۷

مجله پژوهش های ژنتیک گیاهی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان رتبه «1 Q» را در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) کسب کرد.

دکتر محمد فیضیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان با اعلام این خبر، افزود:«بر اساس ارزیابی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ، مجله «پژوهش‌های ژنتیک گیاهی» دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی با کسب ضریب تأثیر 0/458 توانسته است رتبه کیفی «Q1» را در زمینه علوم کشاورزی و زیست شناختی کسب کند».

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان ضمن تبریک این موفقیت به جامعه دانشگاهیان و اعضای هیأت تحریریه این مجله از برنامه‌ریزی‌های انجام شده به منظور انتشار مجلات انگلیسی زبان دانشگاه خبر داد.

در حال حاضر سه شماره از Journal of Animal Diversity  منتشر شده است و شماره نخست مجله   Mathematical Analysis and Convex Optimization (MACO) نیز در حال انتشار است که پس از کسب امتیازات لازم، برای نمایه‌سازی آن‌ها در پایگاه‌های معتبر اقدام خواهد شد.

۱۳۹۹/۰۱/۲۷ - ۰۰:۰۰