تداوم مشارکت گروه‌های جهادی/ ضدعفونی کردن بخش‌های مختلف دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی

۱۳۹۹/۰۱/۱۸

بخش‌های مختلف دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان با مشارکت یکی از گروههای جهادی، ضدعفونی شد.

روز دوشنبه، 18 فروردین‌ماه، همچون روزها و هفته‌های قبل، با مشارکت یکی از  گروه‌های جهادی با عنوان پایگاه شهید اشرفی‌اصفهانی محله اسدآبادی خرم‌آباد، گندزدایی و ضدعفونی کردن بخش‌های مختلف دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان انجام شد.

ضدعفونی کردن محیط‌های مختلف دانشگاه لرستان از جمله خوابگاه‌های دانشجویی با همکاری و هماهنگی مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه لرستان از ابتدای شیوع کرونا در کشور تاکنون به صورت مستمر انجام شده است.

استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های گروه‌های جهادی برای ضدعفونی‌کردن محیط‌های مختلف دانشگاهی از جمله رویکردهای کاری اجرا شده است که تداوم خواهد داشت.

ویروس واگیردار تنفسی کرونا (COVID_ 19 ) تاکنون در بیش از 200 کشور و منطقه از جهان شیوع پیدا کرده است.

۱۳۹۹/۰۱/۱۸ - ۰۰:۰۰