مشارکت گروه‌های جهادی در ضدعفونی کردن بخش‌های مختلف دانشگاه لرستان

۱۳۹۹/۰۱/۱۷

بخش‌های مختلف ساختمان‌های واقع در سایت مرکزی دانشگاه لرستان از جمله دانشکده‌ها، دوباره، ضدعفونی شدند.

روز یکشنبه، 17 فروردین‌ماه، با مشارکت گروه جهادی راهیان بصیرت بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان و گروه جهادی پایگاه شهید اشرفی‌اصفهانی محله اسدآبادی بخش‌های مختلف ساختمان‌های سایت مرکزی دانشگاه لرستان برای مبارزه با ویروس کرونا، ضدعفونی شدند.

این‌گونه اقدامات با هماهنگی و همکاری مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه لرستان انجام می‌شود.

این مرکز در هفته‌های قبل از نوروز نیز اقدام به ضدعفونی‌کردن بخش‌های مختلف ساختمان‌های دانشگاه لرستان از جمله خوابگاه‌های دانشجویی کرده بود.

دکتر کوروش امرایی، مدیریت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه لرستان را برعهده دارد.

روند ضدعفونی کردن محیط‌های دانشگاهی به صورت مرتب در حال انجام است.

در حال حاضر، بیش از 200 کشور و منطقه در سراسر جهان در حال مبارزه با ویروس کرونا (COVID_ 19) هستند.

بیش از 65 هزار نفر در سراسر جهان به علت ابتلا به ویروس کرونا، جان باخته‌اند.

۱۳۹۹/۰۱/۱۷ - ۰۰:۰۰