بازدید رئیس دانشگاه لرستان ار کارگاه تولید ماسک/ همکاری بسیج دانشجویی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای

۱۳۹۹/۰۱/۱۷

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان از کارگاه تولید ماسک بسیج دانشجویی واقع در دانشکده فنی و حرفه‌ای خواهران خرم‌آباد بازدید کرد.

این کارگاه با همکاری و مشارکت دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان و بسیج دانشجویی استان، ایجاد شده است.

در این بازدید، دکتر سیدنجم‌الدین الماسی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان و میلاد شرفی، مسئول بسیج دانشجویی استان لرستان نیز حضور داشتند.

دکتر عزیزی از تلاش‌های صورت گرفته برای برپایی این کارگاه تشکر کرد و گفت:«امروز در جبهه مبارزه با کرونا، ایجاد اینگونه کارگاهها، تداوم همان فرهنگ ایثار و جهاد در راه ارزش‌های انقلاب اسلامی است».

رئیس دانشگاه لرستان از دانشجویانی که در این کارگاه فعالیت دارند تقدیر و تشکر کرد.

دکتر سیدنجم‌الدین الماسی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان و میلاد شرفی، مسئول بسیج دانشجویی استان لرستان نیز بر توسعه ظرفیت تولیدی این کارگاه تأکید کردند.

کارگاه این آمادگی کامل را دارد که در آینده نزدیک و در صورت فراهم شدن مواد اولیه، به تولید لباس‌های ویژه حفاظتی پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بپردازد.

این بازدید، روز یکشنبه، 17 فروردین‌ماه، انجام شد.

۱۳۹۹/۰۱/۱۷ - ۰۰:۰۰