پیام تبریک رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت اعیاد شعبانیه/ روحیه پاسداری و جانبازی عامل عبور موفقیت آمیز از مشکلات

۱۳۹۹/۰۱/۰۸

پیام تبریک دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان:

فرا رسیدن اعیاد شعبانیه را به مردم ولایت‌مدار استان لرستان به ویژه دانشگاهیان شادباش می‌گویم.

بهره مندی از روحیه پاسداری، جانبازی و فرهنگ عاشورایی، همواره باعث عبور موفقیت‌آمیز ملت ایران اسلامی از گردنه‌ها و مشکلات سخت شده است.

با توجه به شرایط اخیر کشور، شاهد هستیم ملت و دولت به ویژه جامعه پزشکان، پرستاران و کادر درمانی با همان فرهنگ جهاد، فداکاری و ایثار در حال مبارزه با ویروس کرونا هستند.

فرهنگ جهاد، ایثار، شهادت، پاسداری و جانبازی، از آموزه‌های دینی و رمز پیروزی ملت است.

امیدوارم در سایه مجاهدت و عزم ملی از وضعیت فعلی نیز با موفقیت عبور کنیم.

توجه به اعیاد بزرگ شعبانیه برای همه ما، درس‌های بزرگی دارد.

توجه به زندگی امام حسین (ع)، حضرت ابوالفضل العباس (ع) و حضرت امام سجاد(ع) برای همه ما نشان دهنده آموزه های مهمی همچون جهاد، شهادت، ایثار، فداکاری، صبر و مقاومت برای غلبه بر ناهمواری‌ها و مشکلات است.

اعیاد شعبانیه بر همگان مبارک باد.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۹/۰۱/۰۸ - ۰۰:۰۰