راه اندازی پویش همه دانشگاهیان، همه مردم توسط معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم

۱۳۹۸/۱۲/۲۲

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پویش با عنوان «همه دانشگاهیان، همه مردم» برای مبارزه با ویروس کووید 19 (کرونا) راه‌اندازی کرده است.

سامانه پویش همه دانشگاهیان همه مردم با یان جمله مخاطبان را به شرکت در پویش فرا می‌خواند و تأکید می‌کند که وظیفه نخست تک تک شهروندان و به خصوص جامعه دانشگاهیان، اطلاع‌رسانی صحیح و مراقبت از خود و دیگران است.

این پویش خطاب به جامعه دانشگاهی از جمله استادان، دانشجویان و کارکنان تأکید می‌کند که در راستای مسئولیت اجتماعی و تعهد به اقدام جمعی مبنی بر تقویت سلامت عمومی و ممانعت از شکل‌گیری زنجیره‌های انتقال ویروس کووید 19 (کرونا) از طریق ترویج ساز و کارهای ماندن در خانه، خودمراقبتی و رعایت اصول بهداشتی به پویش همه دانشگاهیان، همه مردم بپیوندند.

پیوستن به این پویش می‌تواند با استفاده از ظرفیت فضای مجازی نسبت به آگاه‌سازی حداقل 10 نفر از هموطنان کمک کند.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به سامانه الکترونیکی به آدرس: https://isic.ir/academics در این پویش شرکت کنند.

معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در دو هفته گذشته با همکاری معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز پویش تحت عنوان «زندگی دست یاریگر توست» را فعال کرده بود.

۱۳۹۸/۱۲/۲۲ - ۰۰:۰۰