پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت درگذشت حاج محمدجعفر قاضی

۱۳۹۸/۱۲/۱۹

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، درگذشت نیکوکار لرستانی، زنده‌یاد حاج محمدجعفر قاضی را تسلیت گفت.

زنده‌یاد قاضی از خیرین و نیکوکاران بنام استان لرستان بود که از اقدامات وی می‌توان به تأسیس شهرک صنوف واقع در کمالوند خرم‌آباد با عنوان شهرک صنوف قاضی اشاره کرد.

وی فرزند زنده‌یاد آیت‌الله شیخ مهدی قاضی است.

زنده‌یاد حاج محمدجعفر قاضی، در روزهای اخیر و در تهران به علت بیماری، دار فانی را وداع گفت.

متن پیام تسلیت رئیس دانشگاه لرستان به این شرح است:

«انا لله و انا الیه راجعون»

با نهایت تأسف و تأثر، مصیبت درگذشت زنده‌یاد حاج محمدجعفر قاضی، از نیکوکاران و خیرین استان لرستان را به جامعه خیرین کشور و مردم شریف استان تسلیت می‌گویم.

زنده‌یاد قاضی، عمر خویش را در راه خدمات خداپسندانه و انسان‌دوستانه صرف کرد و همواره به فکر توسعه و پیشرفت استان بود.

کمک‌های مختلف به محرومین جامعه، بخشی از اقدامات ایشان است. زنده‌یاد قاضی، عمر خود را در راه احسان و نیکوکاری و خدمت به همنوعان، سپری کرد.

برای آن زنده‌یاد، از خداوند متعال، آمرزش و مغفرت الهی و برای خانواده‌ محترم بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت می‌نمایم.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۸/۱۲/۱۹ - ۰۰:۰۰