پیام تشکر و اعتذار عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۱۲/۱۸

اشاره: در این ایام، فرزند دکتر مصطفی درویش‌نیا (عضو محترم هیئت علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان) درگذشت.

از آنجایی که به علت شرایط اخیر کشور و تلاش برای جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کوید 19 از خانواده «کروناویروس»، امکان حضور همکاران گرامی برای ابراز همدردی با بازماندگان فراهم نشد، اطلاع‌رسانی در این شرایط، به‌صورت غیرحضوری از راه سیستم پیامک و همچنین تارنمای دانشگاه لرستان، صورت گرفته است.

ضمن ابراز همدردی مجدد از طرف همه دانشگاهیان دانشگاه لرستان با خانواده محترم بازماندگان، متن پیام «تشکر و اعتذار» دکتر درویش‌نیا، در تارنمای دانشگاه لرستان منتشر می‌شود.

متن پیام به این شرح است:

«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»

بدین‌وسیله از ریاست محترم دانشگاه لرستان و مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و کلیه سروران و عزیزانی که به هر نحو (حضوری، تلفنی، پیامک و فضای مجازی) با این حقیر در مصیبت از دست دادن فرزندم، ابراز همدردی نموده‌اند صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنم.

از اینکه به علت تألمات روحی نتوانستم به صورت حضوری، جوابگوی محبت‌های شما سروران گرامی باشم پوزش می‌طلبم.

امیدوارم خداوند متعال، توفیق عنایت فرماید که بتوانم محبت و زحمات شما عزیزان را در شادی‌هایتان به شایستگی جبران نمایم.

مصطفی درویش‌نیا.

۱۳۹۸/۱۲/۱۸ - ۰۰:۰۰