تشریح مهم ترین اقدامات در حال اجرا در دانشگاه لرستان برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا

۱۳۹۸/۱۲/۰۶

براساس مصوبات هیئت رئیسه دانشگاه لرستان و دستورات ویژه دکتر خسرو عزیزی (رئیس دانشگاه لرستان)، برای تقویت برنامه های پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا، اقدامات مختلفی توسط مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان با همکاری معاونت دانشجویی و سایر معاونت ها و مدیریت های داخلی دانشگاه لرستان، در حال اجراست.

مدیریت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان را دکتر «کوروش امرایی» برعهده دارد.

برخی از مهم ترین اقدامات در حال اجرا در بخش های مختلف دانشگاه لرستان از جمله خوابگاه های دانشجویی، به این شرح است:

1_ هماهنگی با شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم آباد جهت استقرار تیم پزشکی در دانشگاه لرستان.

2_ ویزیت و اخذ تاریخچه مواجهه با ویروس دانشجویان خارجی.

3_ معاینه سلامت جسمانی دانشجویان خارجی جدیدالورود.

4_ طراحی و توزیع بروشورهای پیشگری از  ویروس کرونا در سطح خوابگاه­های دانشجویی.

5_ طراحی و توزیع بروشورهای اقدامات فرد مبتلا به ویروس کرونا.

6_ سرکشی ­های خارج از نوبت از خوابگاههای دانشجویی جهت بررسی وضعیت نظافت و بهداشت.

7_ آموزش سرپرستان خوابگاه در راستای نظارت بر نظافت نیروهای خدماتی.

8_ آموزش و تأکید سرپرستان خوابگاه­ها جهت اطلاع رسانی و معرفی موارد مشکوک.

9_ نصب بنرهای مربوط به اقدامات پیشگیرانه در مکان های عمومی دانشگاه.

10_ نصب بنرهای مربوط به اقدامات فرد مبتلا به ویروس کرونا در مکان های عمومی دانشگاه.

11_ تعطیلی کلاس های آموزشی طی روزهای 4، 5، 6، و 7 اسفند ماه.

12_ مجاز دانستن غیبت دانشجویان با علائم آنفلونزا طی هفته­های آتی.

13_ رعایت نکات ایمنی و پیشگیری و  ضدعفونی نمودن  کلاسها، خوابگاهها، سلف سرویس و ساختمان ستادی و اداری دانشگاه.

14_ ضدعفونی و سم پاشی سلف سرویس.

15_ سم پاشی و ضدعفونی کامل خوابگاه های دانشجویی.

16_ توزیع بسته های بهداشتی و مراقبتی مانند دستکش پلاستیکی، ماسک و پد الکلی.

۱۳۹۸/۱۲/۰۶ - ۰۰:۰۰