کارگاه آموزشی روش های نوین تدریس برگزار شد

۱۳۹۸/۱۱/۲۰

با تدریس دکتر عزت اله قدم پور، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، کارگاه آموزشی روش‌های نوین تدریس برگزار شد.

این کارگاه آموزشی را هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان با همکاری گروه نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه لرستان برای اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و اعضای هیئت علمی سایر مراکز آموزش عالی استان برگزار کرد.

در این کارگاه آموزشی که روز یکشنبه، 20 بهمن‌ماه در سالن جلسات شهید اسماعیل ابراهیمی دانشگاه لرستان برگزار شد روش‌های نوین تدریس، مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، دکتر نعمت شمس است.

دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان و نائب رئیس هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان، بر حمایت از برگزاری اینگونه کارگاههای آموزشی برای ارتقای بیش از پیش کیفیت آموزش عالی استان، تأکید کرد.

۱۳۹۸/۱۱/۲۰ - ۰۰:۰۰