حضور رئیس و معاونان دانشگاه لرستان در خبرگزاری ایرنا استان لرستان به مناسبت دهه مبارک فجر

۱۳۹۸/۱۱/۲۰

دکتر خسرو عزیزی ( رئیس دانشگاه لرستان) و معاونان دانشگاه لرستان در میزگرد تشریح عملکرد به مناسبت دهه مبارک فجر که در خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا استان لرستان) برگزار شد، شرکت کردند.

این میزگرد، صبح روز یکشنبه، 20 بهمن‌ماه و همزمان یا ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، در محل خبرگزاری ایرنا استان لرستان برگزار شد.

رئیس و معاونان دانشگاه لرستان در این میزگرد، گزارش عملکرد تیم مدیریتی دانشگاه لرستان را ارائه کردند.

در ابتدا، دکتر خسرو عزیزی، فرارسیدن ایام دهه مبارک فجر را شادباش گفت و تصریح کرد:«همچون سالهای گذشته، امسال نیز، دانشگاهیان دانشگاه لرستان، حضور گسترده ای در راهپیمایی باشکوه یوم‌الله 22 بهمن خواهند داشت».

در روزهای آتی، مشروح گزارش اختصاصی ایرنا استان لرستان، منتشر می‌شود.

اسامی حاضران در میزگرد رسانه‌ای به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر:

دکتر خسرو عزیزی (رئیس دانشگاه لرستان)، افشین مرادی فرد (مدیر حوزه ریاست)، دکتر محمد جعفری (معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه)، دکتر احسان رشیدیان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی)، دکتر حسین فلاحی اصل (معاون فرهنگی و اجتماعی)، دکتر حجت اله یونسی (معاون دانشجویی)، دکتر محمد فیضیان (معاون پژوهش و فناوری)، محمد علیدوستی (رئیس خبرگزاری ایرنا استان لرستان) و خبرنگاران خبرگزاری ایرنا.

۱۳۹۸/۱۱/۲۰ - ۰۰:۰۰