جلسه دفاع پایان نامه دانشجویی/ تحقیق بر روی کانسنگ طلا، برای اولین بار در کشور

۱۳۹۸/۱۱/۲۰

.

پایان نامه دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد گروه معدن دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، با عنوان:«بررسی تأثیر هم افزایی آمینو اسیدها در فرایند سیانوراسیون کارخانه فراوری طلای پویا زرکان آق دره»، در تاریخ 20 بهمن ماه، دفاع شد.

این پایان نامه توسط وحید کیانی، دانشجوی گروه معدن دانشگاه لرستان و با راهنمایی دکتر سیدمحمد سیدعلی زاده گنجی و مشاوره دکتر محمد حیاتی و مهندس امین سیدحکیمی، تهیه شد.

وحید کیانی، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد مهندسی فرآوری مواد معدنی دانشگاه لرستان است.

دکتر فریدون اُمیدی نسب، رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، درباره پایان نامه مذکور، می گوید:«این تحقیق، برای اولین بار در کشور ایران است که بر روی کانسنگ طلا، انجام شده و دستاوردهای خوبی، داشته است».

دکتر اُمیدی نسب، تشریح می کند:«در این تحقیق، از آمینو اسیدهای مختلف برای استحصال طلا، استفاده شده است و نتایج، نشان دادند که این آمینو اسیدها، می توانند جایگزین مناسبی برای فرایند سیانوراسیون باشند که از سمی بودن بسیار بالایی برخوردار است و کاربرد آن، اثرات مخرب زیست محیطی فراوانی در صنعت معدن کاری، ایجاد کرده است».

وی، تصریح می کند:«این تحقیق، یک تحقیق جدید در کشور است که می تواند منجر به یک تحول علمی و صنعتی مهم شود».

۱۳۹۸/۱۱/۲۰ - ۰۰:۰۰