افتتاح نمایشگاه سیل مهربانی/ بازدید استاندار لرستان از غرفه دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۱۱/۱۶

همزمان با ایام دهه مبارک فجر و با حضور استاندار لرستان (دکتر سیدموسی خادمی) نمایشگاه عکس دانشگاهها‌، ادارات و دستگاههای اجرایی استان، تحت عنوان «سیل مهربانی»، افتتاح شد.

دانشگاه لرستان نیز در این نمایشگاه استانی، حضور دارد و استاندار لرستان (دکتر خادمی) از غرفه‌های نمایشگاه از جمله غرفه دانشگاه لرستان، بازدید کرد.

دکتر جهانشیر شاکرمی، رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان و مهندس شهریار رضایی (از اداره عمران دانشگاه لرستان) توضیحات لازم را در رابطه با اقدامات انجام شده در دانشگاه لرستان (اقدامات حین و پس از سیل)، ارائه کردند.

این نمایشگاه در قالب عکس و با عنوان «سیل مهربانی»، در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی شهر خرم‌آباد واقع در میدان دانشجو، برپا شده است.

نمایشگاه سیل مهربانی از 16 بهمن‌ماه به مدت سه روز از ساعت 15 تا 20 آماده بازدید علاقه‌مندان است.

گفتنی است سیل فروردین‌ماه 98 استان لرستان، میلیاردها تومان، به زیرساخت‌های استان، خسارت وارد کرد.

بخشهایی از تجهیزات و زیرساخت‌های دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، به علت سیل بی‌سابقه لرستان، آسیب دیدند.

۱۳۹۸/۱۱/۱۶ - ۰۰:۰۰