برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه لرستان ویژه دهه فجر/ امور اداری، اول شد

۱۳۹۸/۱۱/۱۵

به مناسبت گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر، مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه لرستان، برگزار شد و تیم امور اداری دانشگاه، در این رقابتها، اول شد.

با حضور دکتر حجت اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، از تیمهای برتر این دوره از مسابقات، تجلیل شد.

مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه لرستان، گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، در سالن ورزشی امام علی (ع) سایت مرکزی دانشگاه لرستان برگزار شد.

تیمهای حراست و فنی و مهندسی، به ترتیب، عناوین دوم و سوم این مسابقات را کسب کردند.

شعار دهه مبارک فجر امسال (چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی) عبارت است از:«انقلاب اسلامی، زنده و پویا در پرتو ولایتمداری، جهاد و مقاومت».

در ایام دهه مبارک فجر هر سال، برنامه های متنوعی در دانشگاه لرستان برای گرامیداشت این ایام، برگزار می شود.

مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه لرستان، ویژه گرامیداشت دهه مبارک فجر، با همکاری اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان و بسیج کارکنان دانشگاه، برگزار شد.

۱۳۹۸/۱۱/۱۵ - ۰۰:۰۰