تجهیز سلف سرویس دانشگاه لرستان به تجهیزات پیشرفته در راستای مدیریت سبز

۱۳۹۸/۱۱/۰۶

در راستای مدیریت سبز و اصلاح الگوی مصرف انرژی و در چند سال اخیر، سلف سرویس دانشگاه لرستان، به وسایل و تجهیزات پیشرفته، مجهز شده است.

دکتر حجت اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، گفت:«از سال 93 تاکنون (سال 98)، نزدیک به یک میلیارد و 500 میلیون تومان برای خرید و تجهیز سلف سرویس دانشگاه لرستان به وسایل و ابزارهای مدرن، هزینه شده است که در راستای صرفه جویی در مصرف انرژی بوده است».

به گزارش روابط عمومی دانشگاه لرستان، ابزارها و تجهیزات نصب شده در سلف سرویس دانشگاه لرستان، باعث مصرف کمتر انرژیهایی همچون برق و گاز شده اند.

همچنین، با استفاده از تجهیزات جدید، زمان در نظر گرفته شده برای تهیه غذاها، کاهش یافته است و از سوی دیگر، استفاده از نیروی انسانی نیز با خرید و نصب تجهیزات جدید، در مسیر «کارآمدتری» قرار گرفته است.

یکی از اهداف مهم «مدیریت سبز»، انجام اقدامات در جهت کاهش مصرف انرژی (برق، آب، گاز و...) است.

در حال حاضر، روح اله کریمی، مدیریت اداره تغذیه دانشگاه لرستان را عهده دار است.

۱۳۹۸/۱۱/۰۶ - ۰۰:۰۰