بازدید تیم ارزیاب منطقه پنج کشور از مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۱۰/۲۸

اعضای تیم ارزیاب دانشگاهها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج کشور، از مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان، بازدید کردند.

صبح روز شنبه، 28 دی ماه، اعضای تیم ارزیاب مراکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی منطقه پنج کشور، از مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان که مدیریت آنرا دکتر کوروش امرایی برعهده دارد، بازدید کردند.

مدیران و کارشناسان مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان، گزارشها و توضیحات لازم کاری را در این بازدید، ارائه کردند.

منطقه پنج کشور، براساس تقسیم بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شامل: دانشگاه لرستان، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشگاه ایلام، دانشگاه کردستان و دانشگاه آیت الله العظمی بروجردی می شود.

۱۳۹۸/۱۰/۲۸ - ۰۰:۰۰