حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان در مراسم ویژه دانشگاهیان لرستان برای گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد سلیمانی

۱۳۹۸/۱۰/۱۸

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان، معاونان دانشگاه لرستان، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه لرستان در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره سردار افتخارآفرین ایران و جهان اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی که ویژه دانشگاهیان استان لرستان برگزار شد، شرکت کردند.

این مراسم، با حضور و استقبال دانشگاهیان استان لرستان، چهارشنبه، 18 دی ماه، در مسجد الغدیر دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان برگزار شد.

بسیاری از شخصیت های علمی، فرهنگی و دینی استان در این آیین شرکت کردند.

بامداد جمعه، 13 دی ماه، با حمله پهبادی ارتش تروریستی و جنایتکار آمریکا، سردار افتخارآفرین ایران و جهان اسلام، حاج قاسم سلیمانی که فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را برعهده داشت به همراه یارانش، به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

چند روز بعد، دلاورمردان یگان موشکی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پایگاه «عین الاسد» آمریکا در کشور عراق را هدف حملات موشکی قرار دادند.

۱۳۹۸/۱۰/۱۸ - ۰۰:۰۰