حضور دانشگاهیان دانشگاه لرستان در مراسم بزرگ تشییع پیکر مطهر سردار افتخار آفرین اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی

۱۳۹۸/۱۰/۱۶

پیکرهای مطهر سردار افتخارآفرین اسلام و سایر شهدای جنایت اخیر آمریکا با حضور میلیون‌ها ایرانی مطیع امر رهبر، تشییع شدند.

دوشنبه، 16 دی‌ماه 98، با حضور میلیون‌ها نفر از مردم شهیدپرور ایران اسلامی، پیکر مطهر سردار رشید و افتخارآفرین سپاه اسلام و مالک اشتر زمانه، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همچنین پیکرهای مطهر سایر شهدای جنایت اخیر و تروریستی آمریکا، در تهران، تشییع شدند.

نماز میت پیکر مطهر سردار رشید و افتخارآفرین ایران و جهان اسلام و سایر شهدای اخیر  را مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) اقامه نمودند.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمد جعفری، معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه لرستان، مدیران، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه لرستان نیز همچون خیل عظیم و میلیونی مردم ایران اسلامی، در مراسم بزرگ و میلیونی تشییع، شرکت کردند.

بسیاری از رسانه‌های جهان، مراسم تشییع پیکر مطهر سردار رشید و افتخار آفرین اسلام، شهید سپهبد قاسم سلیمانی و یاران شهیدش را که مملو از جمعیت در تهران بود از جمله یکی از بزرگترین آیین‌های تشییع پیکر در طول تاریخ، توصیف کرده‌اند.

بامداد جمعه، 13 دی‌ماه 98، با حمله پهبادی ارتش تروریستی و جنایتکار آمریکا، سردار رشید و افتخارآفرین ایران و جهان اسلام، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همراهانش در اطراف فرودگاه بغداد، به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

۱۳۹۸/۱۰/۱۶ - ۰۰:۰۰