شروع دوازدهمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه لرستان با تدریس دکتر آل بویه

۱۳۹۸/۱۰/۱۴

دوازدهمین دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه لرستان با تدریس حجت الاسلام و المسلمین علیرضا آل بویه، شروع شد.

صبح روز شنبه، 14 دی ماه، این طرح در محل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان، شروع شد.

در این طرح، مباحث آموزشی درباره اخلاق حرفه ای (اخلاق آموزش و اخلاق پژوهش) توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا آل بویه بر مبنای هم اندیشی و مشارکت اعضای هیئت علمی در مباحث مربوطه، بیان شد.

دبیر دفتر هم اندیشی استادان دانشگاه لرستان، دکتر سعید محمدزاده است.

وی در سخنانی کوتاهی، هدف از برگزاری طرحهای ضیافت اندیشه استادان را افزایش و تقویت معرفت افزایی در سطح اعضای هیئت علمی دانشگاهها، بیان کرد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا آل بویه، پژوهشگر در حوزه اخلاق حرفه ای است.

در آیین افتتاح این طرح، حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان و دکتر احسان رشیدیان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه لرستان، حضور داشتند.

۱۳۹۸/۱۰/۱۴ - ۰۰:۰۰