حضور دکتر غلامعلی افروز، چهره ماندگار ملی در کارگاه ائمه جماعات دانشگاههای استان لرستان

۱۳۹۸/۱۰/۱۴

دکتر غلامعلی افروز از جمله مهمانان ویژه کارگاه هم اندیشی ائمه جماعات و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاههای استان لرستان بود که به سخنرانی در این کارگاه پرداخت.

دکتر افروز از چهره های شاخص و ماندگار در حوزه روانشناسی در سطح کشور و استاد ممتاز دانشگاه تهران است.

وی مباحثی درباره شاخص محبوبیت و مقبولیت انسانها از نگاه پیامبر گرامی اسلام (ص)، بیان کرد.

دکتر افروز توضیح داد که توجه و رسیدگی به حوائج مردم بدون چشم داشت و منت، از جمله شاخصهای محبوبیت و مقبولیت در تعالیم پیامبر گرامی اسلام (ص) است.

همچنین، دکتر افروز، درباره نهاد خانواده و حقوق عاطفی فرزندان و همسر، توضیحاتی را ارائه کرد.

استاد ممتاز روانشناسی، ویژگی بارز یک انسان محبوب از نگاه دینی را منطقی بودن و عاطفی بودن، بیان کرد و گفت:«به عنوان مثال، شخصیت شهید سردار سلیمانی، یک شخصیت محبوب بود؛ زیرا ایشان، هم دارای اقتدار عاطفی و هم دارای اقتدار منطقی بود».

چهره ماندگار ملی در عرصه روانشناسی، توضیحاتی نیز درباره فضائل اخلاقی از جمله «صله رحم»، بیان کرد.

گفتنی است دکتر کوروش امرایی، مدیر مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه لرستان نیز در این کارگاه حضور داشت.

این کارگاه را نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان، برگزار کرد.

حجت الاسلام و المسلمین مهدی قدرتی، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان لرستان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه لرستان است.

۱۳۹۸/۱۰/۱۴ - ۰۰:۰۰