پیام رئیس دانشگاه لرستان به مناسبت شهادت سردار افتخارآفرین اسلام، حاج قاسم سلیمانی

۱۳۹۸/۱۰/۱۳

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در پیامی، شهادت مجاهد سرافراز و افتخارآفرین اسلام، حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت.

سردار افتخارآفرین اسلام، حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به دست نیروهای جنایتکار و تروریست آمریکا، با حمله هوایی در اطراف فرودگاه بغداد، به درجه رفیع شهادت، نائل شد.

متن پیام دکتر خسرو عزیزی، به این شرح است:

بسم رب‌الشهداء و الصدیقین

شهادت سردار افتخارآفرین و بزرگ اسلام، سپهبد حاج قاسم سلیمانی را به محضر حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و ملت شهیدپرور ایران اسلامی، تبریک و تسلیت می‌گویم.

آمریکای جنایتکار بداند با این اقدام تروریستی و جنایتکارانه، عزم و اراده ملت ایران اسلامی و جبهه مقاومت، برای مبارزه با استکبار، مصمم‌تر از گذشته خواهد شد.

رئیس دانشگاه لرستان: خسرو عزیزی

۱۳۹۸/۱۰/۱۳ - ۰۰:۰۰