نشست پرسش و پاسخ کارکنان زن دانشگاه لرستان با دکتر عزیزی

۱۳۹۸/۱۰/۱۰

نشست پرسش و پاسخ کارکنان زن دانشگاه لرستان با دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، برگزار شد.

در این نشست که روز سه شنبه، 10 دی ماه در محل سالن شهید سیدسعید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد کارکنان زن دانشگاه لرستان، دیدگاهها، نقطه نظرات، پیشنهادات، انتقادات و مشکلات شغلی و صنفی خود را با دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، در میان گذاشتند و دکتر عزیزی، پاسخهای لازم را ارائه کرد.

از رویکردهای تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، برگزاری نشستهای پرسش و پاسخ با اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان است.

چندی پیش نیز، نشست صمیمی اعضای هیئت علمی زن دانشگاه لرستان با ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در نشست پرسش و پاسخ کارکنان زن دانشگاه لرستان، گفت:«از برگزاری اینگونه نشستها استقبال می کنیم؛ زیرا ارتباط مستقیم بین هیئت رئیسه با کارکنان را برای شنیدن انواع نقطه نظرات، تقویت می کند».

دکتر عزیزی، بیان کرد:«تیم مدیریتی دانشگاه لرستان از هرگونه پیشنهاد یا انتقاد سازنده و دلسوزانه برای پیشبرد بهتر امور، استقبال می کند».

رئیس دانشگاه لرستان، افزود:«از برنامه های تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، آن است که بیشتر از گذشته، از کارکنان توانمند زن دانشگاه لرستان در مناصب مدیریتی دانشگاه در چارچوب ضوابط و قوانین، استفاده نماید».

گفتنی است در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین فلاحی اصل، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان نیز حضور داشت.

۱۳۹۸/۱۰/۱۰ - ۰۰:۰۰