قهرمانی تیم دانشجویی فوتبال پسران دانشگاه لرستان در رقابتهای منطقه پنج و راهیابی به مسابقات نهایی مناطق ده گانه کشور

۱۳۹۸/۱۰/۰۵

تیم فوتبال دانشجویی پسران دانشگاه لرستان، قهرمان رقابتهای فوتبال دانشجویی منطقه پنج کشور شد.

این رقابتها به میزبانی دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد و تیم فوتبال دانشجویی پسران دانشگاه لرستان توانست با نتیجه یک بر صفر، تیم دانشجویی فوتبال دانشگاه رازی کرمانشاه را شکست دهد و عنوان قهرمانی این دوره از رقابتهای دانشجویی را کسب کند.

تیم فوتبال دانشجویی پسران دانشگاه لرستان با کسب این عنوان، به دور نهایی مسابقات که با حضور قهرمانان مناطق ده گانه کشور برگزار خواهد شد، راه یافت.

این موفقیت ورزشی دانشگاه لرستان در تداوم کسب موفقیتهایی است که این روزها برای تیم‌های مختلف ورزشی دانشجویی دانشگاه لرستان به دست آمده است.

در چند روز گذشته، تیمهای دانشجویان دختر و پسر دانشگاه لرستان توانستند در رشته تکواندو مسابقات منطقه پنج کشور، مقام قهرمانی را از آن خویش کنند.

تیم دانشجویی بدمینتون دانشگاه لرستان نیز توانست به مقام دوم در این رقابتها، دست یابد.

همچنین، تیم دانشجویی فوتسال دختران دانشگاه لرستان، قهرمان مسابقات فوتسال دانشجویی دختران دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان لرستان شد.

منطقه پنج کشور براساس تقسیم بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شامل: دانشگاه لرستان، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشگاه ایلام، دانشگاه کردستان، دانشگاه آیت­ الله­ العظمی بروجردی، پارک علم و فناوری لرستان، پارک علم و فناوری کردستان، پارک علم و فناوری کرمانشاه و پارک علم و فناوری ایلام می شود.

اسامی تیم فوتبال دانشجویی پسران دانشگاه لرستان:

سامان قلاوند، علیرضا صارمی، خشایار اسعد،علیرضا حسنوند، مهدی داودی، محمدرضا فرهادی، امین قنبری، محمود چشمه مهتاب، علی دهپیری، فرشید کردعلیوند، مهدی کریمی، حامد پدیدار، حمزه امیری، محمد اسدی، سینا کریمی، سعید بیرانوند، فرهاد بیرانوند، رضا پارسه.

سرمربی تیم: عبدالرضا سپهوند.

سرپرست تیم: امیر جمشیدی.

مسئول انجمن فوتبال و ناظر فنی مسابقات منطقه پنج کشور: احسان احمدی.

۱۳۹۸/۱۰/۰۵ - ۰۰:۰۰