بازدید کارگروه اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان از برخی پروژه های اقتصاد مقاومتی دانشگاه لرستان

۱۳۹۸/۰۹/۲۷

کارگروه اقتصادی سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان از برخی پروژه های اقتصاد مقاومتی دانشگاه لرستان بازدید کرد.

این کارگروه، روز چهارشنبه، 27 آذرماه از این پروژه ها واقع در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان، بازدید کرد.

برخی از این پروژه ها در سفر دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری که مهرماه امسال صورت گرفت به بهره برداری رسیدند.

دکتر جهانشیر شاکرمی، ریاست دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه لرستان را برعهده دارد.

برخی از پروژه های اقتصاد مقاومتی دانشگاه لرستان، به این شرح است:

_ مجتمع آموزشی، تحقیقاتی گلخانه‌ای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی که در راستای بحث چالش کم‌آبی، تغییر الگوی کشت، کشت‌های گلخانه‌ای و انجام کارهای تحقیقاتی، ایجاد شده است.

_ مزرعه آموزشی، تحقیقاتی مرغ بومی با مساحت دو هکتار.

_ پژوهشکده زنبور عسل و مرکز تحقیقات بلوط دانشگاه لرستان با زیربنای 500 مترمربع که با همکاری بخش خصوصی استان فعالیت دارد.

_ آزمایشگاه تحقیقات آب دانشگاه لرستان با زیربنای 400 مترمربع.

۱۳۹۸/۰۹/۲۷ - ۰۰:۰۰