شروع فعالیت نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی کشور/ غرفه دانشگاه لرستان آماده بازدید علاقه مندان است

۱۳۹۸/۰۹/۲۶

غرفه دانشگاه لرستان در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار کشور، آماده بازدید علاقه مندان است.

بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار کشور از ۲۶ تا ۲۹ آذرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، مؤسسات تحقیقاتی و نیز برخی از وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اجرایی کشور، در حال برگزاری است.

پژوهشگران، محققان، اعضای هیئت علمی، فناوران و دانشجویان می‌توانند از غرفه دانشگاه لرستان (سالن 27، غرفه 16) بازدید کنند.

شعار امسال هفته پژوهش و فناوری، «پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین، رونق تولید»، انتخاب شده است.

گفتنی است چهارشنبه، 20 آذرماه، با حضور دکتر سیدموسی خادمی، استاندار لرستان، از پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان، تجلیل شد.

اسامی پژوهشگران برتر دانشگاه لرستان:

استاد ممتاز پژوهشی: دکتر محسن عادلی (دانشکده علوم پایه).

دانشکده علوم پایه: دکتر عابدین زبردستی، دکتر احمد احمدی خلجی، دکتر حمزه امیری.

دانشکده ادبیات و علوم انسانی: دکتر مسعود صادقی، دکتر مسعود رحمتی، دکتر حامد عباسی.

داشکده فنی و مهندسی: دکتر علی میر، دکتر بهروز رضایی علم.

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی: دکتر حمیدرضا عیسوند، دکتر حسن ترابی پوده، دکتر امیرحمزه حقی آبی.

دانشکده دامپزشکی: دکتر امین جایدری، دکتر آرش خردمند.

دانشکده علوم اقتصادی و اداری: دکتر رضا سپهوند، دکتر محمد حکاک.

دانشجویان برگزیده پژوهشی در مقطع دکترا:

دانشکده ادبیات و علوم انسانی: لیلا حیدریان.

دانشکده علوم پایه: میثم صادقی.

دانشکده علوم اقتصادی و اداری: مسعود سپهوند.

دانشکده فنی و مهندسی: مرتضی میخک بیرانوند.

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی: فرشته بازگیر.

۱۳۹۸/۰۹/۲۶ - ۰۰:۰۰