تجلیل از برگزیدگان جشنواره اقوام ایران زمین/ دکتر دهقانی: تقویت داشته های فرهنگی کشور باعث تقویت انسجام اجتماعی می شود

۱۳۹۸/۰۹/۲۶

رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان گفت:«برگزاری جشنواره دانشجویی اقوام زمین در راستای تقویت داشته های فرهنگی کشور و صیانت از انسجام اجتماعی است».

دکتر سیدعلی نادر دهقانی الوار، در آیین اختتامیه اولین جشنواره دانشجویی فرهنگی، هنری اقوام ایران زمین و تجلیل از برگزیدگان این جشنواره که صبح روز سه شنبه، 26 آذرماه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد، تشریح کرد:«فرهنگ اقوام ایران زمین از جمله سرمایه های فرهنگی کشور هستند».

رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان از همکاریهای رئیس دانشگاه لرستان (دکتر خسرو عزیزی) و مدیران این دانشگاه برای برگزاری جشنواره دانشجویی اقوام ایران زمین توسط جهاد دانشگاهی لرستان، سپاسگزاری کرد.

دکتر دهقانی الوار، بیان کرد:«ایجاد شادابی برای همه، از دستاوردهای تقویت انسجام اجتماعی است؛ اقتدار از دستاوردهای انسجام اجتماعی است؛ وقتی انسجام اجتماعی تقویت بشود تاب آوری اجتماعی و در نهایت، سرمایه اجتماعی هم افزایش می یابد».

وی، افزود:«اقوام مختلف ایران زمین، از شاخصهای انسجام اجتماعی اند و نقش مهمی در تقویت انسجام اجتماعی کشور دارند؛ هدف از برگزاری این جشنواره، تقویت انسجام اجتماعی مبتنی بر مشارکت اقوام مختلف ایران زمین است؛ زیرا اقوام، داشته های فرهنگی ایران هستند؛ وقتی انسجام اجتماعی تقویت شود وحدت ملی هم تقویت می شود؛ هنر، ادبیات و موسیقی اقوام ایران زمین نیز از جمله شاخصهای تقویت وحدت بین اقوام ایران هستند».

رئیس جهاد دانشگاهی استان لرستان، تشریح کرد:«تعداد 1200 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که 16 اثر به عنوان آثار برتر انتخاب شدند؛ همچنین از 57 اثر نیز تحت عنوان «شایسته تقدیر»، تجلیل می شود».

گفتنی است با حضور محمود ثمینی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان از برگزیدگان اولین جشنواره دانشجویی فرهنگی، هنری اقوام ایران زمین، تجلیل شد.

آیین اختتامیه، صبح روز سه شنبه، 26 آذرماه در محل سالن اجتماعات شهید علیرضا فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.

این جشنواره توسط جهاد دانشگاهی استان لرستان، برگزار شد.

اسامی برگزیدگان، براساس انتخاب هیئت داوران جشنواره:

1_ برگزیدگان بخش عکس:

به صورت مشترک: جواد رضایی، کیوان جعفری، حسین خسروی.

همچنین آثاری از علیرضا عطاریانی و امین رحمانی، شایسته تقدیر شدند.

ضمن اینکه هیئت داوران، آثاری از عکاسان زیر در بخش نمایشگاه انتخاب کردند:

فرشید اردلان، نگین محمدی فرد، مصطفی قربانی موحد، محمد حیدری، شکیبا طولابی، عرفان غفوری کیاسری، اردلان حسنعلی زاده(دو اثر)، دیاکو رهبری، محمدرضا فربود قصرالدشتی، مجتبی ملک پوریان، محمد علی‌پور (دو اثر)، کیوان جعفری (پنج اثر)، حسین خسروی(دواثر)، جواد رضایی(دو اثر).

2_ برگزیدگان بخش گرافیک دیجیتال:

در این بخش، هیئت داوران، اثری را به عنوان رتبه اول انتخاب نکردند.

رتبه دوم: عرفان غلامی.

رتبه سوم: محمدتقی کریمی پور.

همچنین آثاری از سیدمحمد کاظمی، صبا حیدری و عرفان غلامی شایسته تقدیر شدند.

3_ برگزیدگان بخش داستان کوتاه:

رتبه اول: داستان «نوار برگردان یک حس موازی» نوشته روح الله صالحی.

رتبه دوم: داستان «حارزنج»، نوشته مهدی صادقی _ سپیده شراهی.

رتبه سوم: داستان «آنور رود آبی» نوشته پدرام حق دوست.

همچنین آثاری از نویسندگان زیر در کتاب مجموعه داستان جشنواره به چاپ خواهد رسید:

داستان سرگردانان(مرجان ایزدی)، داستان نگهبان آتش(پوریا سعیدی)، داستان باغچه اطفال(نازنین جلیلی)، داستان راز سرزمین من(سعید ناظمی)، داستانهای شکمبه بز نذار عیدی کادیو و مسکان(علی مهر علیزاده)، داستان سیسوگ(الهام نظام جو)، داستان زیرزمین(علیرضا محمدزاده)، داستان چهل سال حسرت(محسن کاویانی).

4_ پذیرفته شدگان بخش انیمیشن:

با نظر هیئت داوران، آثار زیر، در بخش مسابقه، پذیرفته شدند:

نوای مهر (مطهره میرزایی).

در تیررس (مرضیه خیرخواه).

پریوش (آمنه منشی زاده).

از سرزمینهای شرقی (سارا طبیب زاده).

5_ فیلمهای مستند راه یافته به بخش مسابقه:

سور/ روایت کوچ/ بذر نذر/ احمد احمدپور.

بهون/ چوقا/ محمد مرادی جاوید.

سالاری/ علی اولیاء.

کلماکره/ گوهر زاگرس/ ناصر ناصرپور.

ترال/ حجت الله عدالت پناه.

نازگل/ سراج/ محمدرضا دهستانی.

ایراکو/ هاشم کریمی.

پدر بلوط/ اعظم مرادی.

گوزل یور دومون اثری/ محدثه عبدالهی.

گاچو/ علی اولیاء.

لکی‌وش/ محبوبه محرابی‌پور.