اولین جلسه کارگروه تخصصی نظارت و بررسی مؤسسات غیرانتفاعی و غیردولتی آموزش عالی لرستان

۱۳۹۸/۰۹/۲۴

اولین جلسه کارگروه تخصصی نظارت و بررسی مؤسسات غیرانتفاعی و غیردولتی آموزش عالی استان لرستان، به ریاست دکتر نعمت شمس، تشکیل شد.

دکتر شمس، دبیر هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان لرستان است.

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، ریاست هیئت نظارت و ارزیابی مراکز آموزش عالی استان لرستان را برعهده دارد.

فعالیتهای این هیئت در جهت ارتقای بیش از پیش کیفیت مراکز آموزش عالی استان لرستان است.

در این جلسه که صبح روز یکشنبه، 24 آذرماه در محل حوزه ریاست دانشگاه لرستان تشکیل شد، اعضاء و کارشناسان عضو کارگروه، به بحث و تبادل نظر در راستای ارتقای کیفیت مؤسسات غیرانتفاعی و غیردولتی آموزش عالی استان، پرداختند.

پیشنهادات تصویب شده در این کارگروه، در جلسات آتی هیئت استانی، مطرح خواهد شد.

چندی پیش، دکتر سعدان زکائی، رئیس مرکز نظارت و ارزیابی مراکز آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در نامه ای، از زحمات و پیگیریهای دکتر عزیزی و همچنین تلاشها و اقدامات دبیر و اعضای هیئت نظارت و ارزیابی مراکز آموزش عالی استان لرستان، تقدیر کرد.

۱۳۹۸/۰۹/۲۴ - ۰۰:۰۰