قهرمانی تیم تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه لرستان در مسابقات منطقه پنج کشور

۱۳۹۸/۰۹/۲۱

تیم تکواندو دانشجویان دختر دانشگاه لرستان در مسابقات منطقه پنج کشور، قهرمان شد.

این مسابقات که مسابقات انتخابی المپیاد پانزدهم دانشجویی محسوب می شود  با حضور تیمهای دانشجویی منطقه پنج کشور در روزهای 19 و 20 آذرماه به میزبانی دانشگاه لرستان برگزار شد و تیم دانشجویی تکواندو دختران دانشگاه لرستان، توانست به عنوان قهرمانی در این مسابقات، دست یابد.

المپیاد پانزدهم دانشجویی کشور، مردادماه سال 99 در گیلان برگزار می شود و تیم دانشجویی تکواندو دانشگاه لرستان در آن مسابقات حضور خواهد داشت.

چند روز پیش نیز تیم دانشجویی تکواندو پسران دانشگاه لرستان، قهرمان رقابتهای منطقه پنج کشور شد.

امتیازات تیمهای تکواندو دانشجویان دختر:

دانشگاه لرستان: 55 امتیاز، قهرمانی مسابقات.

دانشگاه رازی کرمانشاه: 37 امتیار، مقام دوم.

دانشگاه ایلام: 30 امتیاز، مقام سوم.

اسامی:

فاطمه رحمتی، وزن 52 کیلوگرم، مدال طلا.

زهرا فیاضی، وزن 62 کیلوگرم، مدال طلا.

ریحانه محمودیان، وزن 73 کیلوگرم، مدال طلا.

مریم غلامی، وزن 46 کیلوگرم، مدال نقره.

زینب نقدی، وزن 49 کیلوگرم، مدال نقره.

شیرین شاکرمی، وزن 57 کیلوگرم، مدال نقره.

زینب خادمی، وزن 67 کیلوگرم، مدال نقره.

مریم دوست محمدی، وزن 73 کیلوگرم، مدال نقره.

مربی تیم: زهره بازوند.

سرپرست تیم: دکتر آذر تیموری طولابی.

منطقه پنج کشور براساس تقسیم­بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شامل: دانشگاه لرستان، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشگاه ایلام، دانشگاه کردستان، دانشگاه آیت ­الله ­العظمی بروجردی،  پارک علم و فناوری لرستان، پارک علم و فناوری کردستان، پارک علم و فناوری کرمانشاه و پارک علم و فناوری ایلام می­ شود.

دکتر یونسی: برنامه‌ریزیها و سرمایه‌گذاریهای زیرساختی خوبی در دانشگاه لرستان صورت گرفته است

دکتر حجت اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، در این رابطه، به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، می­گوید: «اینگونه موفقیتهای دانشجویی، با حمایت هیئت رئیسه دانشگاه، تلاش و کوشش دانشجویان، مربیان و مدیران تربیت ‌بدنی به دست آمده است و خوشحالم که تیمهای ورزشی دانشجویی دانشگاه لرستان توانسته ‌اند موفقیتهای متعددی در مسابقات مختلف، به ویژه مسابقات منطقه پنج دانشگاههای کشور در سالهای اخیر، کسب نمایند».

دکتر یونسی، توضیح می­ دهد:« خوشبختانه برنامه ‌ریزیها و سرمایه‌ گذاریهای زیرساختی خوبی از جمله تجهیز و نوسازی سالنهای ورزشی در دانشگاه لرستان صورت گرفته است که نتیجه‌ اش، رقم خوردن موفقیتهای ورزشی دانشجویی در رقابتهای گوناگون معتبر دانشجویی برای دانشگاه لرستان است».

گفتنی است در مردادماه سال 97 نیز، تیم «پومسه» دانشجویان دانشگاه لرستان، قهرمان مسابقات پومسه تکواندو المپیاد دانشجویان پسر کشور در بخش تیمی شد.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان، احسان احمدی است.

۱۳۹۸/۰۹/۲۱ - ۰۰:۰۰