قهرمانی تیم دانشجویی تکواندو دانشگاه لرستان در مسابقات منطقه 5 کشور

۱۳۹۸/۰۹/۱۸

تیم دانشجویی تکواندو دانشگاه لرستان، قهرمان مسابقات تکواندو دانشجویی منطقه پنج کشور شد.

این دوره از مسابقات با حضور تعداد 7 تیم از دانشگاه­ها و مراکز آموزش عالی منطقه پنج کشور، برگزار شد.

تیم­های دانشگاه رازی کرمانشاه و دانشگاه کردستان، به ترتیب، مقام­های دوم و سوم را کسب کردند.

این مسابقات، به میزبانی دانشگاه لرستان در روزهای 16 و 17 آذرماه 98، برگزار شد.

مقام اول: محسن رضاییان (وزن 74 کیلوگرم).

مقام­های دوم: رضا سلطانی( 63 کیلوگرم)، محمد زیودار (58 کیلوگرم)، احمدرضا اسماعیلی (54 کیلوگرم)، آرمان مؤیدی (87 کیلوگرم).

مقام­های سوم: پویان پدرام (68 کیلوگرم)، علی رییسی (87 کیلوگرم)، پیمان طهماسبی (80 کیلوگرم).

مربی: علی حسینی نژاد.

منطقه پنج کشور براساس تقسیم­بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شامل: دانشگاه لرستان، دانشگاه رازی کرمانشاه، دانشگاه صنعتی کرمانشاه، دانشگاه ایلام، دانشگاه کردستان، دانشگاه آیت­الله­العظمی بروجردی،  پارک علم و فناوری لرستان، پارک علم و فناوری کردستان، پارک علم و فناوری کرمانشاه و پارک علم و فناوری ایلام می­شود.

دکتر حجت اله یونسی، معاون دانشجویی دانشگاه لرستان، در این رابطه، به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه لرستان، می­گوید: «اینگونه موفقیت‌های دانشجویی، با حمایت هیئت رئیسه دانشگاه، تلاش و کوشش دانشجویان، مربیان و مدیران تربیت‌بدنی به دست آمده است و خوشحالم که تیم‌های ورزشی دانشجویی دانشگاه لرستان توانسته‌اند موفقیت‌های متعددی در مسابقات مختلف، به ویژه مسابقات منطقه پنج دانشگاههای کشور در سال­های اخیر، کسب نمایند».

دکتر یونسی، توضیح می­دهد:« خوشبختانه برنامه‌ریزیها و سرمایه‌گذاریهای زیرساختی خوبی از جمله تجهیز و نوسازی سالن‌های ورزشی در دانشگاه لرستان صورت گرفته است که نتیجه‌اش، رقم خوردن موفقیت‌های ورزشی دانشجویی در رقابت‌های گوناگون معتبر دانشجویی برای دانشگاه لرستان است».

گفتنی است در مردادماه سال 97 نیز، تیم «پومسه» دانشجویان دانشگاه لرستان، قهرمان مسابقات پومسه تکواندو المپیاد دانشجویان پسر کشور در بخش تیمی شد.

رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه لرستان، احسان احمدی است.

۱۳۹۸/۰۹/۱۸ - ۰۰:۰۰