افتتاح نمایشگاه طراحی تصاویر شهدا با حضور خانواده‌های معظم شهدا

۱۳۹۸/۰۹/۱۸

نمایشگاه طراحی تصاویر شهدا با عنوان: «عاشقان، معشوق می‌شوند»، در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه لرستان، افتتاح شد.

نمایشگاه طراحی تصاویر شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و مدافعان امنیت با عنوان: «عاشقان، معشوق می‌شوند» در سالن رودکی مدیریت فرهنگی دانشگاه لرستان واقع در دانشکده فنی و مهندسی، برپا شده است.

این نمایشگاه در روز دوشنبه، 18 آذرماه با حضور خانواده‌های معظم شهید سیدنورخدا موسوی و  شهید اساعیل غلامی‌یاراحمدی، افتتاح شد.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان با همکاری و همیاری مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، این نمایشگاه را برپا کرده است.

تقویت فرهنگ ایثار و شهادت در محیطهای دانشگاهی، مهم‌ترین هدف برپایی نمایشگاه است.

حجت‌الاسلام و المسلمین مجتبی باقری که سخنران برنامه بود به تشریح فلسفه و ابعاد روحی و معنوی فرهنگ ایثار، شهادت و بیان خاطرات شهدا پرداخت.

وی، روایتگر مناطق عملیاتی جنوب و راهیان‌نور است.

این نمایشگاه از 18 تا 20 آذرماه، از ساعت 10 تا 16 آماده بازدید دانشگاهیان دانشگاه لرستان به ویژه دانشجویان است.

در آیین افتتاح نمایشگاه که مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه لرستان، روحانیت معزز و دانشجویان، حضور داشتند با اهدای لوح تقدیر و تصاویر شهدا، از خانواده‌های معظم شهیدان سیدنورخدا موسوی و اسماعیل غلامی‌یاراحمدی، تجلیل شد.

در این نمایشگاه، ملیکا اسلامی، دانشجوی دانشگاه لرستان، تصاویر شهدا را طراحی می‌کند.

۱۳۹۸/۰۹/۱۸ - ۰۰:۰۰