افتتاح نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار لرستان در دانشگاه لرستان با حضور معاون استاندار لرستان

۱۳۹۸/۰۹/۱۷

با حضور معاون استاندار لرستان، بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار لرستان در دانشگاه لرستان افتتاح شد.

با حضور قاسم ولیزاده، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار لرستان، دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان، دکتر محمودرضا شاکرمی، رئیس پارک علم و فناوری استان لرستان و برخی دیگر از مدیران استان، بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن بازار استان لرستان در محل سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان افتتاح شد.

بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان لرستان با نزدیک به 50 غرفه، همچون نمایشگاه سال گذشته، در سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه لرستان، برپا شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار لرستان، رئیس دانشگاه لرستان و سایر مدیران و هیئت همراه از غرفه های این نمایشگاه بازدید کرده و به گفتگو با مسئولان غرفه ها پرداختند.

دانشگاهها، مراکز آموزش عالی، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و بخش خصوصی استان در این نمایشگاه حضور دارند.

در استان لرستان، هفته پژوهش و فناوری از 16 تا 21 آذرماه، تعیین شده است.

در این هفته از پژوهشگران و فناوران برتر استان لرستان، تجلیل خواهد شد.

شعار امسال هفته پژوهش و فناوری،«پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین، رونق تولید»، انتخاب شده است.

عناوین روزهای هفته پژوهش و فناوری استان لرستان:

شنبه، 16 آذر؛ پژوهش، فناوری، مدرسه و دانشگاه.

یکشنبه، 17 آذر؛ روز پژوهش، فناوری و توسعه ملی.

دوشنبه، 18 آذر؛ گام دوم در پژوهش و فناوری.

سه‌شنبه، 19 آذر؛ وحدت حوزه و دانشگاه، پژوهش، فناوری و رونق تولید.

چهارشنبه، 20 آذر، پژوهش، فناوری و اثربخشی اجتماعی.

پنجشنبه، 21 آذر؛ پژوهش، فناوری و مشارکت ملی.

استاندار، رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری استان، دکتر خسرو عزیزی، جانشین رئیس ستاد و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان، دبیر اجرایی ستاد مذکور است.

۱۳۹۸/۰۹/۱۷ - ۰۰:۰۰