رئیس دانشگاه لرستان: دانشجو استکبارستیز، مطالبه‌گر و پرسشگر است

۱۳۹۸/۰۹/۱۶

رئیس دانشگاه لرستان در آیین گرامیداشت روز دانشجو، گفت:«دانشجو، استکبارستیز، مطالبه‌گر و پرسشگر است».

دکتر خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در این آیین که شنبه، 16 آذر در سالن اجتماعات شهید علیرضا فرجی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد، گفت:«دانشجویان یک قشر استکبارستیز، مطالبه‌گر و پرسش‌گر هستند و باید این ویژگیهای مهم را تقویت کرد».

دکتر عزیزی، افزود:«جنبش دانشجویی یک جنبش استکبارستیز است و در سال 32 نیز تعدادی از دانشجویان در راه استکبارستیزی، جان خود را از دست دادند که یاد و خاطره آنها را گرامی می‌دارم».

رئیس دانشگاه لرستان، بیان کرد:«خوشبختانه و در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی، تشکلهای دانشجویی با گرایشهای مختلف در دانشگاه لرستان مشغول به فعالیت هستند؛ فضای تضارب آراء در چارچوب قوانین را باید تقویت کرد؛ زیرا تحمل دیدگاههای همدیگر و تضارب آراء باعث رشد، توسعه و شکوفایی جامعه می‌شود».

دکتر خسرو عزیزی، تشریح کرد:«دانشجویان آینده‌سازان و سرمایه‌های اصلی انسانی کشور هستند و بیش از پیش، باید کسب علم همراه با مهارت آموزی در سطح دانشگاه را تقویت کرد».

وی ادامه داد:«هر سال مراسم گرامیداشت روز دانشجو با هدف تکریم مقام دانشجو در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود».

در این آیین، اعضای هیئت رئیسه دانشگاه لرستان به پرسشهای دانشجویان، پاسخ دادند.

همچنین از برگزیدگان دانشجویی دانشگاه لرستان در بخشهای مختلف، تجلیل شد.

اسامی تجلیل‌شدگان:

الف ـ ممتازین و نخبگان علمی:

1ـ فاطمه نقی بیرانوند، برگزیده بیست و چهارمین المپیاد زیست‌شناسی کشور.

2ـ زهرا طالبی، برگزیده بیست و چهارمین المپیاد منطقه پنج کشور.

3ـ محمد پیامنی، برگزیده بیست و چهارمین المپیاد دانشجویی منطقه پنج کشور.

4ـ سیدحامد موسوی، برگزیده بیست و چهارمین المپیاد  دانشجویی منطقه پنج کشور.

5ـ زینب غالبی حاجیوند، رتبه نخست آزمون کارشناسی ارشد سال 98 رشته تاریخ.

6ـ دکتر احسان امینی، کسب رتبه یک کشوری در رشته تخصصی رادیولوژی دامپزشکی.

7ـ دکتر مهدی بداق، کسب رتبه یک کشوری در رشته علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی ایران.

ب) نخبگان فرهنگی:

1ـ محدثه اسلامی، کسب رتبه برتر  کشوری در یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی.

2ـ فاطمه نظری، برگزیده مرحله منطقه‌ای جشنواره قرآنی دانشجویان.

3ـ سیدمسلم موسویان، فعال حوزه کارآفرینی.

4ـ محمد عبدشاهی، فعال کانونهای فرهنگی و هنری.

5ـ علیرضا آژ، دبیر شورای صنفی دانشجویان.

6ـ حسین پورعابد، فعال انجمنهای علمی.

ج) فعالان سیاسی:

1ـ علیرضا رحیمی، فعال بسیج دانشجویی.

2ـ مجید شمسیان، فعال انجمن اسلامی دانشجویان.

3ـ محمد بیرانوند، فعال جامعه اسلامی دانشجویان.

د) تقدیر ویژه:

حسن دهناری، نماینده دانشجویان با شرایط خاص.

گفتنی است در 16 آذرماه سال 32، در اعتراضات دانشجویی به سفر ریچارد نیکسون، معاون رئیس‌جمهور وقت آمریکا به ایران (چند ماه پس از کودتای 28 مرداد 32)، سه دانشجو به نام‌های مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و آذر شریعت‌رضوی در دانشگاه تهران، به دست مزدوران رژیم وابسته و دیکتاتور پهلوی، جان خویش را از دست دادند.

۱۳۹۸/۰۹/۱۶ - ۰۰:۰۰